L'11 d'abril tindrem la 5ª Nit Solidària de la ciutat

Les entitats solidàries de la ciutat i el Rotary Club de Cerdanyola que aquest any compleix 25 anys de la seva constitució a la ciutat, han decidit arrancar la cinquena Nit Solidària de Cerdanyola, en el format de sopar a l'Hotel Campus UAB el dijous 11 d'abril a les 20 hores.

Si voleu assistir, com en altres edicions o podeu fer, fent l'ingrés al compte directament o si voleu fer-ho mitjançant les entitats solidàries que fan taules, el preu del cobert son de 45 euros i es farà l'habitual tómbola el final de la vetllada amb els objectes i regals facilitats per les empreses i comerços de la ciutat.

Les entitats que van rebre les dotacions econòmiques l'última edició, explicaran el que s'ha pogut fer amb aquells diners, i la resta presentaran projectes per ser finançats amb els ingressos d'aquesta edició, durant la nit sabrem quins són els escollits, en les votacions de les mateixes entitats faran per fer la distribució, tenint en compte els tres tipus de formes d'ajudar, la Sociosanitària / Socials / i de Cooperació.

El que vulgueu ajudar o col·laborar ho podeu fer vanin al sopar directament, fen ingressos o donacions al número de compte que Rotary Cerdanyola posa a la disposició, o si podeu donar regals o productes per la tómbola final, també són una bona ajuda per augmentar ingressos per la venda de números. Per qualsevol dubte o informació, podeu contactar amb info@nitsolidariacerdanyola.cat.

Esperem que un any més, superem les expectatives i tinguem la millor Nit Solidària de Cerdanyola.

Què ès? La Nit més solidària de Cerdanyola...

El potencial d'entitats solidàries a Cerdanyola és molt fort, i la implicació de la societat en ells es força evident, això ha fet que els últims anys la proposta de la NIT SOLIDÀRIA de la ciutat, a anat recopilant més adeptes a un esdeveniment diferent i força representatiu del teixit associatiu de la nostra ciutat, la participació de les institucions, comerciants, i empreses de la ciutat, a convertit l'esdeveniment de la Nit Solidària en una cita social ineludible per molts cerdanyolencs.

La Nit Solidària de Cerdanyola, és un sopar benèfic per visualitzar la feina que fan les entitats i recaptar fons pels projectes de les entitats solidàries locals, consolidat en un format de tres blocs molt diferenciats en funció de la tipologia d'acció solidària, les entitats socials, les entitats relacionades amb malalties, i les de cooperació internacional.

Durant l'esdeveniment es vol donar molta visibilitat a la feina que fan les nostres entitats solidàries a Cerdanyola, informar de les seves accions i projectes, cada any les recaptacions ronden els deu mil euros, que són repartits en les tres tipologies d'accions solidàries, i cada una d'aquestes tres entitats rep un import que ronda els tres mil euros per cada una, durant l'acta també es fa un reconeixement a persones entregades a la feina d'ajudar els altres, amb tres guardonats. 'Finalment, se celebra l'esperat sorteig de la tómbola on es lliuren objectes o regals donats per diferents marques, empreses i comerços.

A la Nit solidària, i pot participar tothom, ja sigui persones individuals, col·lectius, associacions, polítics, institucions, empreses, comerços, la idea de la Nit és trobar-nos un cop l'any per potenciar la solidaritat a la nostra ciutat, i fer de Cerdanyola un lloc especial per tothom. Com sempre la fórmula per recaptar fons econòmics, serà mitjançant el patrocini d'empreses i entitats, les files 0, el patrocini de taules, els tiquets del sopar 45€/persona, i la venda de números de la tómbola, a part de les donacions individuals que s'hi fan.

ROTARY PRESENTA EL PROJECTE DE NIT SOLIDARIA

Amb una amplia participació i representació de les entitats solidaries de Cerdanyola, el Rotary Cerdanyola va fer públic el seu projecte de Nit Solidaria, buscant la complicitat i participació en aquest acte que supera l'entorn de Rotary, per convertir-se en un acte de ciutat, a l'igual que ho son la Nit Empresarial o la Nit De l'Esport de Cerdanyola, i ens les que participa activament el Rotary com a club, amb la beca de l'emprenedoria o el premi a l'activitat solidaria de l'esport i alguns membres del club de forma individual dins d'altres associacions directament relacionades.

 

La presentació la va obrir Lluis Sisquella actual president del Rotary Club Cerdanyola i expresident de Cerdanyola Empresarial, acompanyat pel responsable de la Comissió organitzadora de la Nit Solidaria Cerdanyola Octavi Moreno, que es l'actual president de l'Associació Esport Cerdanyola organitzadora de la Nit de l'Esport de Cerdanyola.

Les entitats presents Creu Roja, Caritas, Rebost Solidari, Espadi, Tots Vàlids, Mal·lats i Families del Parkinson, Associació Contra el Càncer, Turo solidari, Malalts Alzheimer, Amics Mossèn Rosell, Col·legi Montserrat, Grup Catalonia, Fundació Vicens Ferrer... van mostra el seu interès i es van donar a conèixer entre elles, un fet que obra l'inici i la compta enrere cap a la Nit de la Solidaritat de Cerdanyola, que es celebrarà el dijous 7 de juny a les 20.00 hores a l'Hotel Campus UAB.

Rotary ja ha aconseguit la participació econòmica d'empreses i institucions com: Puigfel, Grassoler, Sisquella, Mediolanum, Peluquerias Teresa Romero, Cerdanyola Comerç i Serveis, Impressions.cat, Cat serveis, Col·legi Montserrat, EMD Bellaterra, Truyols, i MGA... Esperem que s'hi sumin moltes més empreses de la ciutat, per ajudar a recaptar el màxim de fons possibles per destinar-ho a la solidaritat de les entitats solidaries de Cerdanyola.

L'ARTISTA LOCAL RAMÓN SAULÓ, ES L'AUTOR DEL LOGO DE LA NIT SOLIDÀRIA

De forma desinteresada l'artiste local Ramón Sauló, més conegut per la seva faceta de cantautor, es l'autor del logotip de la Nit Solidaria de Cerdanyola, un treball que reflexa visulament el sentit de l'acta que es realitzara el 7 de juny de 2018 a l'hotel campus UAB, on estaran representades totes les entitats solidaries de la ciutat.

L'arbre ple de fulles aguantant per una mà que fa de tronc, amb una representació perfectement del que vol ser aquest acte social, promocional i per recaptar fons per destinar-los a temes i projectes solidaris de Cerdanyola.

Agrair publicament al Ramón Sauló per cedir de forma altruista la seva feina, creativitat i temps que ha necessitat per crear aquesta obre d'art.