ROTARY PRESENTA EL PROJECTE DE NIT SOLIDARIA

 

Amb una amplia participació i representació de les entitats solidaries de Cerdanyola, el Rotary Cerdanyola va fer públic el seu projecte de Nit Solidaria, buscant la complicitat i participació en aquest acte que supera l'entorn de Rotary, per convertir-se en un acte de ciutat, a l'igual que ho son la Nit Empresarial o la Nit De l'Esport de Cerdanyola, i ens les que participa activament el Rotary com a club, amb la beca de l'emprenedoria o el premi a l'activitat solidaria de l'esport i alguns membres del club de forma individual dins d'altres associacions directament relacionades.

 

La presentació la va obrir Lluis Sisquella actual president del Rotary Club Cerdanyola i expresident de Cerdanyola Empresarial, acompanyat pel responsable de la Comissió organitzadora de la Nit Solidaria Cerdanyola Octavi Moreno, que es l'actual president de l'Associació Esport Cerdanyola organitzadora de la Nit de l'Esport de Cerdanyola.

Les entitats presents Creu Roja, Caritas, Rebost Solidari, Espadi, Tots Vàlids, Mal·lats i Families del Parkinson, Associació Contra el Càncer, Turo solidari, Malalts Alzheimer, Amics Mossèn Rosell, Col·legi Montserrat, Grup Catalonia, Fundació Vicens Ferrer... van mostra el seu interès i es van donar a conèixer entre elles, un fet que obra l'inici i la compta enrere cap a la Nit de la Solidaritat de Cerdanyola, que es celebrarà el dijous 7 de juny a les 20.00 hores a l'Hotel Campus UAB.

Rotary ja ha aconseguit la participació econòmica d'empreses i institucions com: Puigfel, Grassoler, Sisquella, Mediolanum, Peluquerias Teresa Romero, Cerdanyola Comerç i Serveis, Impressions.cat, Cat serveis, Col·legi Montserrat, EMD Bellaterra, Truyols, i MGA... Esperem que s'hi sumin moltes més empreses de la ciutat, per ajudar a recaptar el màxim de fons possibles per destinar-ho a la solidaritat de les entitats solidaries de Cerdanyola.

L'ARTISTA LOCAL RAMÓN SAULÓ, ES L'AUTOR DEL LOGO DE LA NIT SOLIDÀRIA

De forma desinteresada l'artiste local Ramón Sauló, més conegut per la seva faceta de cantautor, es l'autor del logotip de la Nit Solidaria de Cerdanyola, un treball que reflexa visulament el sentit de l'acta que es realitzara el 7 de juny de 2018 a l'hotel campus UAB, on estaran representades totes les entitats solidaries de la ciutat.

L'arbre ple de fulles aguantant per una mà que fa de tronc, amb una representació perfectement del que vol ser aquest acte social, promocional i per recaptar fons per destinar-los a temes i projectes solidaris de Cerdanyola.

Agrair publicament al Ramón Sauló per cedir de forma altruista la seva feina, creativitat i temps que ha necessitat per crear aquesta obre d'art.